Футболка шоколадного кольору
20.05.2019 0

Футболка шоколадного кольору

Мода
В закладки


Шоколадний відтінок досить популярний у жінок, оскільки сукні в цьому кольорі до вподоби багатьом модницям. Але, задумавшись придбати сукню кольору шоколаду, багато хто не впевнені, чи піде їм таке вбрання, а також не знають з чим його надягати. Давайте розберемося, кому варто порадувати себе сукнею в такому «смачному» кольорі, а також з чим найкраще воно поєднується.

довге вечернее платье шоколадного цвета

Кому підходять?

Оскільки шоколадний відтінок відноситься до теплих, він прикрашає будь-яку жінку. Наряд в такому кольорі буде ефектно виглядати і на блондинці, і на панночці з рудим волоссям, і на шатенка, і на красуні-брюнетки.

Сукня шоколадного цвета для рыжеволосых девушек
Сукня шоколадного цвета для брюнеток

Довжина

Довгі

Футболка відтінку гіркого шоколаду в підлогу є вдалим вибором для урочистого заходу. Для такого наряду зазвичай використовується дорога тканина і багате оздоблення, наприклад, камінням, ажурними або шкіряними вставками.

Ефектно виглядає шоколадне плаття з відкритою спиною або високим розрізом спереду. Не менш привабливі і сексуальні моделі з відвертим декольте або на одне плече.

довге шоколадное платье
довге кружевное платье
довге платье шоколадного цвета

Короткі

Міні сукні в шоколадному кольорі добре підійдуть як повсякденного вбрання або одягу для офісу. Для їх виготовлення найчастіше використовують трикотаж, шифон або бавовна. Коротке плаття відтінку шоколаду чудово виглядає з поясом. При цьому моделі можуть бути і облягаючими, і досить вільними.

коротке платье шоколадного цвета
коротке замшевое платье шоколадного цвета

Ефектні сполучення

  1. Відтінок шоколаду чудово поєднується з білим кольором. Наприклад, у сукні може бути шоколадний низ і білий верх. Одним з цікавих і затребуваних варіантів є забарвлення сукні в горох.
  2. Ще один варіант ідеального кольору-компаньйона до шоколадного - бежевий. Ви можете надіти плаття кольору шоколаду з бежевим жакетом або піджаком, а також доповнити такий наряд бежевим клатчем і легким шарфом.
  3. Чудово поєднується колір шоколаду і з іншими пастельними відтінками - персиковим, молочним, кремовим, світло-бірюзовим, блідо-рожевим, світло-лимонним.
  4. При бажанні ви можете комбінувати шоколадний і чорний відтінки, якщо підібрати до такого вбрання аксесуари в кольорі, які буде виділятися на темному тлі.
  5. Ефектно виглядає поєднання шоколадного кольору з бордовим або червоним. Для теплого осіннього дня вдалим вибором буде шоколадне плаття, доповнене червоними туфлями і червоним піджаком.
  6. Вдалою парою до відтінку шоколаду також вважають помаранчевий колір. Він може бути представлений в обробці сукні, а також в сумочці, прикрасах і туфлях.
Сукня шоколадного цвета с красным
шоколадне платье с бирюзовыми акцентами
Сукня шоколадного цвета с розово-сиреневым цветочным принтом
Сукня шоколадного цвета с белым
Сукня шоколадного цвета с оранжевым
Сукня шоколадного цвета с коричнево-серой вставкой
Шоколадно-бежеве платье
Сукня шоколадного цвета в сочетание с черным
Сукня шоколадного цвета с белым топом

Для повних

Оскільки у темних відтінків є властивість робити фігуру візуально стрункішою, сукні в шоколадному кольорі добре підійдуть дамам в тілі. Якщо надіти таке плаття разом з туфлями на підборах, це ще більше додасть витонченості та стрункості.

Сукня шоколадного цвета для полных женщин

З чим носити?

До шоколадному сукні неодмінно варто підібрати будь-які яскраві або контрастні елементи, щоб не загубитися на фоні такого кольору.

сумка и туфли к платью шоколадного цвета
Сукня шоколадного цвета
Чорна сумочка и полосатый жакет к платью шоколадного цвета

Туфлі

Якщо ви наділи повсякденне плаття такого відтінку, доповніть його човниками з невеликим каблуком або туфлями з плоскою підошвою. Для вечірнього варіанту шоколадного сукні підберіть туфлі на шпильці (особливо ефектно в цьому випадку будуть виглядати лаковані черевички). Для літньої моделі шоколадного сукні виберіть сабо або відкриту модель босоніжок.

Золоті босоножки к кожаному шоколадному платью средней длины

Важливо підібрати відповідний відтінок туфель, щоб не зіпсувати візуальне враження від наряду в шоколадному кольорі. Ви не помилитеся, підібравши до шоколадного поряд взуття в таких класичних кольорах, як чорний, сірий і білий. Непоганим варіантом буде взуття морквяного і яскраво-оранжевого відтінку. Цікавою ідеєю буде доповнення сукні шоколадного відтінку золотистими або леопардовими туфлями.

чорні туфли к платью шоколадного цвета
туфлі к платью шоколадного цвета

Аксесуари

Підбирайте до сукні кольору шоколаду прикраси в бежевому, молочному, сріблястому, золотистому, бежевому, оранжевому або бірюзовому кольорі. Будь-який з цих відтінків, представлений в прикрасах і взуття, виглядає з шоколадним кольором дуже гармонійно. З сукнею такого відтінку красиво поєднується як біжутерія, так і прикраси зі срібла або золота.

золотистий клатч в качестве аксессуара к платью шоколадного цвета

Варто відзначити, що шоколадна сукня можна також доповнювати шкіряними, дерев'яними або хутряними виробами. Наприклад, ви можете підібрати до повсякденної моделі сукні в шоколадному кольорі дерев'яні намиста і браслет з дерева.

аксесуари к платью шоколадного цвета
прикраси к длинному платью шоколадного цвета
прикраси и аксессуары к платью шоколадного цвета

Макіяж

Універсальним вибором до шоколадного сукні буде використання для макіяжу коричневих тіней і коричневого олівця, а також помади тілесного відтінку або прозорого блиску для губ.

природний макияж под платье шоколадного цвета

Для вечірнього плаття кольору шоколаду можна зробити макіяж в золотистому кольорі. Непогано виглядає з сукнею такого відтінку і природний макіяж, для якого застосовують тілесні тіні. Залежно від елементів, одягнутих з шоколадним сукнею, ви можете зупинити вибір на червоній помаді або бірюзових тінях.

макіяж смоки айз под платье шоколадного цвета
макіяж в коричнево-бежевой гамме под платье шоколадного цвета
Червона помада к шоколадному платью
Комментарии (0)
Додати коментар
Довга жіноча футболка з розрізами з боків
Просторі довгі футболки міцно увійшли в моду. Вони комфортні, зручні, підходять дівчатам з будь-яким типом фігури.
Плаття-тюльпан - натхнення квітами
Плаття-тюльпан є вельми популярними і привабливими. Назва фасону пов'язано з великою схожістю сукні з квіткою тюльпана, який перевернуть вниз.
Сукня з спідницею дзвін - романтичність у всьому
Жіночий гардероб неодмінно включає сукні, представлені різними фасонами. Одним з найбільш привабливих, романтичних і жіночних можна назвати плаття, спідниця якого
Плаття золотого кольору - для королев!
Золоте плаття перетворює жінку в королеву. Але одного плаття тут мало. Колір настільки специфічний, що вимагає ретельного підходу до вибору довжини, аксесуарів і прикрас.
Плаття кольору марсала - глибина і насиченість
Особливості Колір носить назву вина. Глибина і насиченість, як у дорогого міцного і солодкого сицилійського вина Марсала.