Вибираємо коротку стрижку для рудоволосої дівчини
27.04.2019 0

Вибираємо коротку стрижку для рудоволосої дівчини

Стрижки
В закладки


Рудоволосі дівчата завжди знаходяться в центрі уваги, їх колір волосся ніде не залишиться непоміченим. Багато модниць спеціально забарвлюються в рудий. Варто пам'ятати, що враження від образу створюється не тільки завдяки фарбуванні волосся, але і завдяки стрижці і зачісці.

Тому перш ніж вирішуватися на такі кардинальні зміни в зовнішньому вигляді, переконайтеся, що такий стиль вам підійде.

Кому йде рудий колір

Якщо від природи у вас не рудий відтінок волосся, то спочатку вам потрібно точно вирішити, чи підійде вам такий імідж.

  • Дівчатам зі світлим тоном особи (блідий, рожевий, персиковий, оливковий) пощастило найбільше, їм йде будь-який варіант рудого. Тим, у кого кругле обличчя також підійдуть темні відтінки. А ось власницям засмаглого кольору шкіри доведеться відмовитися від фарбування в рудий.
  • Якщо ви остаточно вирішили змінити колір волосся, то вам обов'язково потрібно звернути увагу на колір ваших очей, тому що це є важливим фактором у виборі відтінку рудого. Дуже рідкісним, але класичним природним поєднанням вважаються яскраво-руде волосся і зелені очі. Проте не варто засмучуватися, якщо ви не потрапляєте в цю групу. Дівчатам з темними очима підійдуть темні відтінки рудого, а дівчатам зі світлими - яскраві і світлі відтінки.
  • Також варто звернути увагу на свій колір волосся перед фарбуванням. Якщо ви не хочете освітлювати волосся, то потрібно пам'ятати, що на різних відтінках волосся фарба може проявитися теж по-різному. Темне волосся добре фарбуються в темні відтінки, русяве - в той відтінок, який темніше, блондинисті - в будь-який відтінок рудого (блондинки в цьому питанні виграють).
  • Потрібно враховувати, що рудий колір волосся підкреслює недоліки особи, асиметрію і зморшки. Тому не варто підкреслювати дефекти шкіри.
  • На сиве волосся руда фарба лягає не так, як на інші, тому варто звернутися до професіонала, щоб не зіпсувати волосся.
  • Несподіваним для багатьох може стати той факт, що веснянки погано поєднуються з пофарбованими рудим волоссям. Звичайно, це залежить від типу особи, але про це потрібно пам'ятати.
  • Дуже коротка стрижка більше підійде струнким дівчатам, іншим можна вибрати довжину пасом по плечі. Жінкам краще зупинити свій вибір на непомітних відтінках, як світлих, так і темних. Потрібно бути акуратною, тому що неправильно підібраний відтінок рудого може надати жінці кілька років віку.

Варіанти фарбування

У наш час популярно фарбувати волосся в кілька відтінків відразу, використовуючи при цьому різні техніки. Фарбування вважається агресивним впливом на локони, незважаючи на якість фарби і професіоналізм майстра. Тому до цього питання потрібно підходити з максимальною відповідальністю, адже виправити невдалу фарбування можна буде не відразу. Ідеальним фарбуванням буде те, після якого ваш колір волосся буде здаватися натуральним.

  • Можна пофарбувати тільки пасмо, кілька локонів; на короткій зачісці можна вибрати верхній шар локонів, з-під яких буде проглядатися основний відтінок.
  • Дуже модним і яскравим вважається перехід з одного кольору в інший - омбре. Таке фарбування підійде будь-якій дівчині, тому що можна вибрати будь-які відтінки. Найбільш поширеним варіантом омбре є перехід від темних коренів до світлих кінчиків. Можливий також зворотний перехід.
  • Шатушь - варіант омбре. Суть полягає в тому, що для більш плавною фарбування пасма начёсивают. За рахунок утворився обсягу перехід стає поступовим.
  • мелірування, при якому деякі пасма освітлюються.
  • колорування, при якому пасма, навпаки, насичують відтінком, роблять темніше і яскравіше.

Якщо ви вирішили фарбувати волосся вдома самостійно, то слід дотримуватися правил замішування фарби, наносити від коренів до кінчиків. Важливо не перетримувати матеріал, а дотримуватися інструкції, тому що це шкідливо для волосся.

Приклади коротких стрижок на руде волосся

У наш час краса дівчини не залежить від довжини волосся, коротка стрижка навіть, навпаки, може підкреслити привабливість і індивідуальність. На кожному показі дизайнери демонструють різноманітні зачіски, і жіночі короткі стрижки завжди залишаються в тренді. При виборі стрижки важливо враховувати особливості форми обличчя і фігури в цілому. Такий варіант зачіски допоможе приховати те, що у вас негусті або ламке волосся, посічені кінчики.

Якщо ви не впевнені в тому, що зачіска вам сподобається, можна приміряти перуки в магазині або перукарні. Є також інший варіант: комп'ютерні програми та додатки, в яких ви можете докласти стрижки на вашу фотографію і вибрати відповідну.

Найбільш поширені короткі стрижки.

Ельф або Пікс

Це мегакороткая стрижка, яка повністю відкриває обличчя, шию і омолоджує образ дівчини. Волосся на потилиці і над вухами коротше, ніж чубчик. Ця стрижка підійде власницям мініатюрного особи, довгої шиї, пухких губ і великих очей. Завдяки довжині локонів погляд зупинятиметься тільки на рисах обличчя. Пікс більше підійде дівчатам з прямим волоссям, тому що їх легше укладати. Ельфи - це невинні милі створіння, такий настрій і передає дана зачіска.

Однак за допомогою правильного укладання можна перетворити ніжний образ в зухвалий і бунтарський.

Боб

Цю стрижку можна зробити на будь-якій довжині, але її особливість полягає в тому, що пасма біля обличчя довше, ніж на потилиці. Дана зачіска підійде будь-якому віку, навіть роблячи володарку молодше.

Вигідно те, що при отрастании волосся, стрижка не перестає виглядати неакуратно.

Градуйовані пасма

Градуйовані пасма і рвані кінчики додадуть вашому образу витонченої недбалості і грайливості. До цієї зачісці також можна додати чубок, яка може бути різної форми. Краще не вибирати косу, а поекспериментувати з рівною і рваною - це залежить від форми особи. Асиметрична стрижка точно приверне увагу оточуючих, до того ж таку стрижку можна укладати по-різному.

Каре

Цю зачіску сміливо можна назвати класикою, вона ніколи не вийде з моди. Каре дуже схоже на боб, тільки довжина пасм скрізь однакова. Його можна зробити прямим або каскадом, драбинкою, з чубком або без неї. Проділ можна вибрати класичний по центру, а можна вибрати бічний проділ, який надає більше можливостей для укладок.

Каре однаково красиво виглядає як на прямих, так і на хвилястих волоссі.

Догляд за рудим волоссям

Натуральні руде волосся від природи тендітні і більше схильні до пошкоджень, тому за ними потрібен ретельний догляд. Він передбачає як косметичний догляд у вигляді масок, кондиціонерів і бальзамів, так і просто обмеження у використанні фена, плойки і прасування. Шкіра голови у рудоволосих дівчат схильна до утворення лупи, тому потрібно уважно вибирати шампуні. У професійних салонах можна придбати спеціальну косметику для рудого волосся. Слід періодично відвідувати перукаря, щоб прибирати посічені кінчики.

    Фарбовані руде волосся потребують трохи в іншому догляді. Потрібно використовувати спеціальні засоби для фарбованого волосся і раз на кілька місяців оновлювати колір.

    Приклад короткої стрижки на руде волосся в відео нижче.

    Комментарии (0)
    Додати коментар
    Як підібрати відтінок волосся брюнеткам?
    У наш час досить легко змінити власну зовнішність. Однак, колір волосся - той фактор, який може повністю змінити перше враження про людину.
    Як вибрати колір волосся блондинці?
    Дама зі світлим волоссям рідко залишається без уваги чоловіків, тим більше, якщо її зачіска, крім красивого відтінку, має густоту здоровий блиск.
    Які сукні підходять цветотіпу "осінь"?
    Дівчину-представницю осіннього кольоротипу не помітити досить складно, так як вона часто виглядає розкішно, яскраво і харизматично.
    Який колір помади підходить для рудоволосих дівчат?
    Таким природним природним багатством, як руда копиця волосся, можуть пишатися не більше 10% дівчат.
    Короткі стрижки для блондинок: модні тенденції і правила вибору
    Виглядати привабливо, модно і стильно хоче кожна жінка. Для блондинок існує безліч варіантів стрижок, які вдало підкреслюють риси обличчя і додають в створений образ