Сережки з цитрином
22.12.2018 0

Сережки з цитрином

Мода
В закладки


В прикраси з цитрином неможливо не закохатися. Вони буквально випромінюють хвилі позитиву і сонячного світла. Будь-які аксесуари з такою деталлю виглядають тепло і ніжно. Розберемо докладніше: які бувають і з чим носять сережки з цитрином.

Історія і властивості самоцвіту

Цитрин має цілющі властивості. Вони були виявлені ще в давнину. За допомогою цього сонячного каменю лікували різні хвороби шлунка і кишечника в Індії.

Спочатку сережки з такою деталлю відрізнялися своїм грубим і навіть примітивним зовнішнім виглядом. Вони були великими і оснащувалися об'ємними самоцвітами, які потребували красивою огранювання.

Ювелірна справа розвивалося, а разом з ним вдягалися і прикраси. Вони стали виготовлятися не в простих кузнях, а в спеціальних майстернях. Виробництво здійснювалося із застосуванням новітніх технологій. З тих самих пір сережки з цитрином завоювали любов модниць і стали популярними.

Особливо затребувані такі сережки були в середньовіччі. Вони виготовлялися в великих кількостях і відрізнялися багатством різновидів. Придворні дами і члени королівських сімей не уявляли свого гардероба без цих прекрасних прикрас.

Незабаром конструкція сережок стала змінюватися і вдосконалюватися. Вона ставала більш складною і елегантною. З'явилися нові способи огранки самоцвітів: діамантова, кабошон, плоска і комбінована. Ці нововведення дозволили розширити асортимент жіночних аксесуарів і надати їм особливий шик і стиль.

На сьогоднішній день багато лікарів стверджують, що цей теплий самоцвіт робить позитивний вплив на головний мозок, важливі органи, пам'ять і увагу.

Особливості та переваги

Навколо цього цікавого самоцвіту витає величезна кількість різноманітних легенд і повір'їв. На багато з них до цих пір спираються сучасні модниці. Наприклад, вважається, що володарка сережок з таким камінчиком знаходить мудрість, внутрішню гармонію і захищає себе від бід і зайвих переживань.

Існує і повір'я, що цитрин сприяє удачі в бізнесі і будь-яких інших справах, що стосуються отримання прибутку.

Чарівні сережки мають наступні переваги:

  • Вони виглядають шалено привабливо;
  • Освіжають дамське личко;
  • Роблять образ більш позитивним і яскравим;
  • Роблять благотворний вплив на здоров'я своєї власниці;
  • Дарують позитивний настрій і енергію;
  • Прекрасно виглядають з багатьма жіночими нарядами, тому будь-яка модниця зможе сформувати гармонійний ансамбль.

Види і моделі

Цей яскравий самоцвіт прекрасно гармонує з усіма видами металів. Сучасні ювелірні будинки пропонують модницям величезну кількість різноманітних прикрас з цитрином. Вони можуть бути виконані як з золота, так і зі срібла і бути доповненими дорогоцінними каменями.

В золоті

Поєднання цитрину і золота є одним з найяскравіших і соковитих. Воно примножує сонячний ефект прикраси. Для обрамлення сережок використовується невелика кількість дорогого металу, тому вони виглядають особливо вишукано і витончено.

Найпопулярнішими і бажаними є аксесуари з каменем лимонного відтінку. Сучасні ювеліри випускають дуже привабливі варіанти, доповнені сяючими фіанітами. Вони здатні замінити собою справжні діаманти і підкреслити яскравість і насиченість цитрину.

Шаленою популярністю останнім часом користуються розкішні золоті сережки у вигляді довгих підвісок. У таких виробах сяючий камінчик розміщується на акуратною ланцюжку з благородного металу.

Цитрин в золоті виглядає дуже жіночно і насичено. Він вносить в жіночий образ нотки сонячного світла, легкості і кокетства.

У сріблі

Не менш ефектно виглядають і срібні аксесуари з позитивним самоцвітом. Вони виготовляються в різних формах. Найпопулярнішими по праву визнані моделі - гвоздики і модні вироби під назвою конго.

Розмір і відтінок каменю залежить від зовнішнього вигляду сережок. Срібло відрізняється своїм прохолодним тоном, тому в такому обрамленні цитрин беззастережно стає яскравим акцентом, який притягує увагу.

Такі цікаві прикраси користуються великим попитом, так як стоять зовсім недорого і легко перетворюють багато жіночі образи.

З діамантами

Для аксесуарів з діамантами ювеліри вибирають цитрин янтарно-медової забарвлення. Особливо популярні сьогодні мініатюрні Пусети або елегантні висячі сережки.

Серед таких прикрас варто виділити приголомшливі моделі, в яких соковитий самоцвіт і діаманти обрамляются червоним золотом. Такі сережки не дозволять своїй власниці залишитися в тіні і освіжать дамське личко.

Найпопулярнішими і помітними є подібні сережки з великими цитринами. Особливо ефектно виглядатимуть камені соковитого оранжевого кольору. Діаманти в таких прикрасах виглядають бездоганно, особливо якщо вони виконані у формі маленьких водоспадів.

Варто згадати, що такі вироби носять члени голландської королівської сім'ї. Дружина короля завжди доповнює ними розкішні вбрання для урочистих заходів та прийомів. Саме вона використовує шикарне поєднання сонячних сережок з обручкою і перснем, який отримала в подарунок на день народження дочки.

Як підібрати і з чим носити?

  • Перш ніж купити вподобаний прикраса, обов'язково перевірте надійність закріплення каменів. Дуже важливо переконатися і в тому, що замочок сережок справний, а їх поверхня не має подряпин або інших пошкоджень. Приміряйте аксесуар. Він повинен бути максимально зручним і легким.
  • Для дам постарше ідеально підійдуть вироби з більш об'ємними камінням. Вони здатні надати образу елегантності і жіночності.
  • Молодим дівчатам варто звернути увагу на мініатюрні екземпляри з золота. Подібні аксесуари додадуть молодіжному образу легкі нотки свіжості і невинності.
  • Сережки, оснащені яскравими каменями, будуть поєднуватися з ніжною і доглянутою шкірою дамського личка.

Якщо у вас засмагла і темна шкіра, то вам варто приміряти витончені прикраси з сяючого срібла. Цитрин в таких виробах повинен бути більш блідим і нейтральним.

Прикраси з цитрином стануть прекрасним рішенням для дам з річним, весняним і осіннім цветотипом. Це можуть бути:

  • Модниці з рудим волоссям,
  • Блондинки з зачіскою в золотистому відтінку,
  • Чарівні шатенки з сірими, зеленими або карими очима.

Для повсякденних і офісних комплектів одягу можна підібрати чудові сережки - підвіски. Вони будуть виглядати спокійно і гармонійно подібних ансамблях.

Якщо ж ви готуєтеся до урочистого заходу або пишного світських раутах, то вам варто звернути увагу на розкішні моделі - ланцюжки. Вони підкреслять елегантність і бездоганність стильного образу.

Для вигадливого ансамблю підійдуть вироби конго.

Стильні образи

  • Оригінальні прикраси з цитрином будуть приголомшливо виглядати з нарядами в модному вінтажному стилі. Наприклад, це може бути жіночне поєднання блузи та спідниці. Сережки додадуть такого образу ніжності і легкості. Навколишні обов'язково звернуть увагу на модницю в такому вбранні.
  • Такі аксесуари підійдуть і для романтичної прогулянки. Привабливий камінь буде гармоніювати з нарядами сірого, світло - синього і зеленого відтінку. Якщо ви хочете створити ніжний і кокетливий образ, то вам варто одягатися в наряд пастельного тону. Особливо яскраво виглядає поєднання цитрину з сукнями лимонного або шоколадного кольору. Але варто пам'ятати, що відтінок самоцвіту ні в якому разі не повинен зливатися з основною забарвленням одягу.
  • Прикраси будуть прекрасно виглядати і з багатьма видами верхнього одягу. Особливо гармонійно виглядатиме поєднання прямого або приталеного пальто пастельного відтінку і сережок з цитрином. Доповнити такий простий, але стильний образ можна за допомогою кокетливою капелюшки або берета.

Відгуки

Як правило, модниці залишають тільки позитивні відгуки про яскравих прикрасах з цитрином. Вони відзначають його насиченість і привабливість. Сережки з таким самоцвітів порадували дам і тим, що вони буквально перетворюють образ і надають йому нотки насиченості і позитиву.

Багато дівчат вірять, що саме це прикраса дозволяє їм зберігати спокій навіть у стресових ситуаціях. Тому вони завжди надягають сережки на роботу, де стрес - звичне явище.

Комментарии (0)
Додати коментар
Як правильно наносити втірку на гель-лак?
Кожна дівчина прагне до того, щоб завжди бути бездоганною і привертати до себе пильну увагу оточуючих своїм стилем і доглянутістю.
Червоний манікюр з сріблом: яскраві ідеї і модні тенденції
Кожна дівчина любить красиві і доглянуті нігті. Відмінною ідеєю для ефектного манікюру є поєднання рубінового червоного і срібного тонів.