Весільна сукня А-силуету - непишний, але елегантно
31.01.2019 0

Весільна сукня А-силуету - непишний, але елегантно

Весілля
В закладки


Зрозуміло, в уявленні багатьох дівчат ідеальне весільну сукню - це, перш за все, велика пишна спідниця. З її допомогою створюється якийсь казковий образ, наречена виглядає немов принцеса. Це красиво, але не завжди зручно і практично.

Але непишний весільну сукню А-силуету більш елегантне і сексуальне. Крім того, деяким дівчатам пишні спідниці не підходять. Тож не дивно, що зараз великою популярністю користуються моделі, позбавлені пишних форм, багатошарових спідниць і інших елементів, що дозволяють назвати плаття пишним.

Чи не пышное свадебное платье от Папилио

Прямі моделі

Любов до прямих весільним сукням А-силуету пояснюється і тим, що це класика жанру, яка ніколи не виходить з моди, не втрачає своєї актуальності.

Але ця класика багатогранна, проявляється зовсім по-різному в тих чи інших сукнях. Наприклад, модель з прямою спідницею-олівець і приталеним верхом без горизонтальних швів. Сукня може бути як повноцінно прямим, так і асиметричним, з усіляким декором, обробкою і так далі.

Весільне платье-футляр цельнокроенное

Дизайнери пропонують свої колекції прямих весільних нарядів, виконаних суто в рамках строгих традицій, або з серйозним відходом від них. При цьому, звичайно ж, зберігається все найголовніше.

Весільне прямое платье со шлейфом
Весільне платье не пышное со свободным верхом
Весільне платье не пышное от Папилио

Яскравим прикладом вдалого прямого наряду є расклешенная спідниця. А прямим його вважають оскільки відсутня крінолін. По суті, вибір для наречених безмежний. Все залежить від їх фантазії і побажань.

коротке свадебное платье с расклешенной юбкой
Весільне платье с не пышной расклешенной юбкой
Весільне платье прямое с американской проймой
Весільне платье футляр длинное
Весільне платье прямое с закрытым верхом
Весільне платье прямое жесткого кроя
Весільне платье с расклешенной юбкой
Весільне платье прямое цветное

Головне достоїнство сукні А-силуету полягає в його властивості підкреслювати витончені форми жіночої фігури, робити акцент на ніжності і крихкості способу. Додайте до цього високий каблук і впевнену ходу, і тоді ви будете неперевершені.

облягає прямое свадебное платье

Як правило, сукні спадають на підлогу, а на деяких варіантах присутній шлейф. Тим самим підкреслюється урочистість події.

Весільне прямое платье закрытое

Прямі наряди бувають і короткими. Довжина міні або міді зробить акцент на ногах, підкреслить їх красу і стрункість. Можна наряд доповнити вставками, декором, тим самим підкреслити урочистість.

Варіантом для підкреслення красивих ніг в короткій моделі служить верхня спідниця в підлогу з прозорої тканини, наприклад фатину або шифону. Вдало виглядають і прозорі рукави.

короткий свадебное платье футляр с бантом
коротке свадебное платье с шифоновой юбкой в пол
Весільне короткое платье футляр
Весільне платье ассиметричное

Романтичності прямому непишний поряд може надати верхня пишна спідниця з органзи з мереживом, при цьому нижня спідниця повинна облягати прекрасний силует.

Весільне платье прямое с верхней прозрачной юбкой

Сукні до підлоги, здавалося б, закривають ноги. Але одночасно з цим, вони підкреслюють їх довжину. Тому тут важливим фактором є туфлі на підборах. Особливо це актуально для дівчат невисокого зросту.

Якщо ви не хочете ховати ніжки під тканиною, тоді зверніть увагу на вбрання з розрізами. Доповніть його оголеним плічок. Але врахуйте, при цьому оголяти спину і груди не варто. Вибирайте щось одне.

пряме свадебное платье с разрезом
пряме свадебное платье с разрезом
Весільне платье закрытое не пышное с разрезом
Весільне платье с разрезом не пышное

Візьміть прямий А-силует і доповніть його унікальними дизайнерськими рішеннями. Так ви отримаєте чарівний наряд, який прекрасно підійде для весільного торжества.

Щоб виділити талію або акцентувати на ній увагу, скористайтеся декоративними вставками, тканинами більш темних тонів, ніж сукня, мереживом або великою брошкою.

Весільне платье с поясом не пышное

Якщо ви впевнені у власній привабливості, тоді відмінне рішення для вас - це магічне плаття з напівпрозорими вставками. Буде створюватися відчуття, немов ваша шкіра оголена, а спідниця з шовку з розрізом лише доповнить унікальний образ.

Акцент на внутрішній, а не зовнішній красі, допоможе зробити екстравагантне плаття з прямим кроєм, пишним багатошаровим шлейфом, об'ємної басків великими складками на талії. Відкривайте ніжки, оголюються плечі. Будьте справжнім витвором мистецтва. Ви цього варті.

Весільне прямое платье с баской
Весільне платье прямое с кружевной вставкой
пряме свадебное платье с кружевными вставками
Весільне прямое кружевное платье

Мереживні моделі

Мереживо і прямий крій дуже добре дружать між собою. З одного боку, мереживна тканина підкреслить природний жіночний образ. З іншого - може закрутити голову оточуючим через вашого яскравого зовнішнього вигляду. Все залежить від того, наскільки інтенсивно ви використовуєте мереживо, а також на яких деталях акцентуєте увагу.

Мереживні не пышное свадебное платье в пол

Якщо ви збираєтеся використовувати велике мереживо, будьте уважні, оскільки воно візуально додасть вашому силуету більший обсяг. Зате плаття підкреслить вигини тіла. Тут вже варто звернути увагу на особливості власної фігури, щоб максимально ефектно використовувати можливості мереживної тканини.

Мереживні свадебное платье с многоярусной кружевной юбкой
коротке прямое свадебное платье кружевное
Весільне платье прямое с кружевом
Весільне платье с кружевным верхом не пышное
Весільне платье ампир с капишоном
Весільне закрытое платье в пол не пышное

У грецькому стилі, ампір

Що об'єднує ці два фасону, так це античні корені, завищена талія, вільна і злегка розкльошена спідниця. В сучасній моді вони настільки змінилися, що елементи грецького стилю присутні в кожному стилі і фасон.

Весільне платье в стиле ампир

Верх часто виконують у формі серця без бретелей, з широкими бретелями або бретеллю через шию, або топа. Відкривши плечики і спинку, ви покажіть справжню красу античного фасону. Зону ліфа цілком можна прикрасити драпіровкою, але тільки з легких тканин.

Весільне платье ампир с поясом
Весільне платье в греческом стиле
Весільне платье ампир с широкими бретелями
Сукня ампир свадебное
Весільне платье ампир с драпировкой на лифе
Весільне платье в античном стиле
Сукня свадебное ампир в пол

Згідно з традиційними уявленнями про грецький плаття, рукавів у нього не повинно бути зовсім. На відміну від ампіру, який характеризується милими рукавами ліхтариками. Проте, сучасні тенденції дозволили внести цей елемент у весільне вбрання даного фасону. Скажемо відверто, вийшло дуже здорово. Причому, як виявилося, підходять рукава різної довжини.

Весільне платье ампир с длинными рукавами

Спідниця в античному стилі може бути расклешенной або прямий. Останнім трендом стала спідниця, пошита з двох шарів, що виглядає просто шикарно. Нижня тканину - щільна, а верхню виконують з прозорого шифону або декількох його верств. Ефект вийде ще яскравіше, якщо додати скроєний розріз спереду.

грецьке свадебное платье
Весільне платье не пышное с двойной юбкой
Весільне платье в стиле ампир
Весільне платье греческое с одной бретелью

Русалка

Кожна модниця знає, що собою являє весільний наряд в стилі русалки. Це облягає верх плаття, яке поступово розширюється від лінії колін, прекрасно акцентує увагу на стегнах і жіночних вигинах.

Весільне атласное платье русалка не пышное

Пішли всі табу і надіти таке плаття може дозволити собі кожна дівчина, просто слід при виборі моделі виходити з особливостей фігури. Примітно, що такого фасону не обов'язково потрібно мати оголені зони декольте або спини, щоб створити чарівний, сексуальний образ. Але якщо хочете і можете, тоді сміливо оголюються спину, відкривайте плечі, робіть акцент на декольте.

Мереживні свадебное платье русалка
Весільне платье русалка
Весільне платье русалка с открытой спиной
Весільне платье русалка с кружевом

Будьте уважні. Футболка русалка може сковувати рухи. Навіть якщо ви володієте чудовою фігурою, не всім буде комфортно цілий день ходити в подібному вбранні. Також не вибирайте занадто тонку тканину, якщо маєте зайві кілограми. В іншому випадку, всі ваші складки будуть показані, а також продемонстровано нижню білизну.

Весільне платье русалка с юбкой из воланов не пышное

переваги:

  • Відмінно підкреслює струнку фігуру з ідеальними пропорціями;
  • Однаково прекрасно виглядає на високих, середніх і маленьких дівчат.
  • Навіть при пишних стегнах деякі моделі дозволять перевести увагу на зону декольте.
Весільне платье русалка с кружевным верхом
Русалочка свадебное платье с драпировкой
Весільне платье с русальим хвостом

Плаття трансформер

Що являє собою плаття-трансформер? Це чудовий короткий або довгий весільний наряд, до якого пристібається додатково спідниця. Що найголовніше, при необхідності цю довгу спідницю можна відстебнути.

За рахунок такого нюансу, урочисту частину весілля можна провести в довгому, класичному вбранні, а перед початком банкету зняти спідницю, залишившись тим самим в короткому і більш зручному платті. Ваші рухи не будуть скутими, вам буде легко пересуватися, веселитися.

Весільне платье трансформер русалка

Шлейф також цілком можна, а часом навіть потрібно закріпити на плаття-трансформере. Для цього використовують спеціальні кнопки. Щоб приховати їх від очей, скористайтеся декором. Так, тут відмінно підійдуть банти, штучні або натуральні квіти, мереживо. Це не тільки закриє кнопки, але одночасно з цим додасть додатково ніжності, вишуканості образу, підтримає класичні весільні традиції.

коротке свадебное платье со шлейфом
Весільне платье трансформер
коротке платье со шлейфом свадебное

Як бачите, зовсім не обов'язково вибирати виключно пишні весільні наряди. Є безліч альтернатив серед суконь А-силуету.

Зрозуміло, все цілком і повністю залежить від ваших побажань, переваг і уявлень про ідеальне весілля. Тим не менш, не поспішайте з вибором. Завжди знайдеться час підшукати своє ідеальне плаття. Як не крути, саме воно задає загальний настрій всьому торжества. Ви ж не хочете потім шкодувати, що на власне весілля наділи не той наряд, про який мріяли?

Комментарии (0)
Додати коментар
Плаття золотого кольору - для королев!
Золоте плаття перетворює жінку в королеву. Але одного плаття тут мало. Колір настільки специфічний, що вимагає ретельного підходу до вибору довжини, аксесуарів і прикрас.
Чи варто купувати плаття з поліестеру?
Особливості Поліестер - це сучасний матеріал, вироблений на основі волокон поліефіру. Одяг з поліестеру з'явилася ще в минулому столітті і спочатку вона вважалася
Плаття-водолазка
Улюблений усіма дівчатами наряд - плаття. Однією з найбільш незвичайних його моделей є плаття-водолазка.
Плаття кольору марсала - глибина і насиченість
Особливості Колір носить назву вина. Глибина і насиченість, як у дорогого міцного і солодкого сицилійського вина Марсала.
Драпове пальто для дівчинки
Драпове пальто для дівчинки - оптимальний варіант верхнього одягу на кожен день або на вихід.