Сукня з спідницею дзвін - романтичність у всьому
10.03.2019 0

Сукня з спідницею дзвін - романтичність у всьому

Мода
В закладки


Жіночий гардероб неодмінно включає сукні, представлені різними фасонами. Одним з найбільш привабливих, романтичних і жіночних можна назвати плаття, спідниця якого нагадує дзвін. Подібні наряди жінки носять не одне століття, і ми зараз дізнаємося, чому вони затребувані у модниць і в наші дні.

Чорне длинное вечернее платье с юбкой колокол
біле короткое платье с юбкой колокол
двокольорове платье с юбкой колокол

Особливості

Плаття, родзинкою яких є спідниця дзвін, дуже зручні і практичні. У них традиційно облягаючий верх і розширюється вниз спідниця. В такому фасон ви можете побачити і ділові, і вечірнє вбрання.

Сукня с юбкой колокол с асимметричным низом

Найбільш поширені літні моделі з спідницею дзвін. Їх використання забезпечує комфорт в спеку, оскільки нижня частина подібних суконь не стосується ніг. Однак зимові варіанти суконь даного фасону теж не рідкість.

зелене платье-бюстье с юбкой колокол
ошатне бежевое платье-бюстье с юбкой колокол
Сукня на бретелях с юбкой колокол

Для пошиття нарядів такого типу використовують матеріали, у яких досить жорстка фактура. Це може бути шерсть, льон, шкіра, бавовна або інші подібні тканини. Особливістю низу платтів зі спідницею дзвін є розширення без драпіровок і складок, тому будь-які принти на таких нарядах виглядають привабливо і не заламувати.

Чорне короткое платье с юбкой колокол
Сукня с юбкой колокол с меховой отделкой

Трішки історії

Перші сукні, спідниця яких нагадувала перевернутий дзвіночок, почали носити в 17 столітті. Під ними були пишні спідниці з кріноліну, завдяки чому наряд був об'ємним і привабливим. Подібні сукні для урочистих випадків створювалися з довгими шлейфами.

Сукня с юбкой колокол со шлейфом 17-го столетия

Згодом довжина суконь із спідницею дзвоном стала зменшуватися, а туга шнурівка і жорсткий корсет пішли в минуле. Сьогоднішні наряди такого фасону стримані за своєю формою, а їх крій досить лаконічний. При цьому такі сукні дуже популярні у дівчат, охочих створити романтичний і жіночний образ.

Сукня с юбкой колокол прошлых времен
Сукня с юбкой колокол 1950г

Кому підходить?

Головним достоїнством суконь цього фасону є можливість приховати стегна дівчини, тому подібні наряди добре виглядають і на красунь з дуже вузькими стегнами, і на жінках, у яких стегна відрізняються значним обсягом.

Сукня с юбкой колокол для девушек с фигурой прямоугольник
  • Якщо фігура дівчини нагадує грушу, за допомогою спідниці дзвін сама її об'ємна частина буде прихована.
  • Тим жінкам, у яких плечі досить широкі (фігура схожа з буквою Т), наряд даного фасону додасть обсягу в нижній частині, ніж зробить силует більш пропорційним.
  • Що стосується дівчатам з фігурою «пісочний годинник», то їм одягати сукню зі спідницею дзвіночок не радять, оскільки в такому вбранні їх красиві пропорції будуть приховані.
Сукня с юбкой колокол для женщин с фигурой типа Груша
Сукня с юбкой колокол для женщин с фигурой типа Перевернутый треугольник
Сукня с юбкой колокол для женщин с фигурой типа Песочные часы

З рукавами

Наряди, спідниця яких схожа з дзвіночком, можуть бути з бретельками, а також з довгими або короткими рукавами. Якщо модель сукні святкова і святкове, її верхня частина може бути представлена ​​корсетом, а рукава відсутні.

довгий рукав на коротком платье с юбкой колокол
довгий рукав на длинном платье с юбкой колокол

Довжина

Короткі

Наряди цього фасону зі спідницею-міні зазвичай набувають для літнього сезону. Найкраще в короткій сукні зі спідницею дзвоном виглядають худорляві дівчата, у яких стрункі ніжки. Однак ультракоротких нарядів бажано уникати, так як вони здатні візуально розширювати стегна.

коротке черное платье с принтом с юбкой колокол
коротке платье с юбкой колокол
коротке синее платье с юбкой колокол с завышенной талией
коротке красное платье с юбкой колокол

Міді

Плаття цього фасону з довжиною до колін рекомендуються і худим дівчатам, і красуням з пишними стегнами. Досить популярні моделі з середньою довжиною, у яких талія трохи завищена.

синє средней длины платье с юбкой колокол
Чорне платьебюстье с юбкой колокол средней длины

Довгі

Плаття з спідницею дзвоном в підлогу є практичними і зручними. Зазвичай це літні вбрання, зшиті з натуральних легких тканин. Найчастіше вони представлені в світлій гаммі. Цікаво виглядають і наряди, у яких верхня частина однотонна, а довга спідниця - квітчаста (і навпаки).

біле длинное платье с юбкой колокол со шлейфом
довге платье-бюстье с юбкой колокол с цветочным принтом
довге белое вечернее платье в пол с юбкой колокол
довге платье с бретелью на одно плечо с юбкой колокол

Поради щодо вибору

Підбираючи довжину наряду зі спідницею дзвін, слід врахувати зовнішній вигляд ніг дівчини. Чим стрункішою і привабливіше вони будуть, тим більше коротке плаття можна купувати. Що стосується вирізу, то спочатку оцініть верхню частину свого тіла. Якщо вашу шию можна назвати акуратною, а руки - красивими, можете сміливо підбирати наряд з глибоким круглим, трикутним або квадратним вирізом. Якщо ваш бюст невеликого розміру, придивіться до моделей, у яких яскравий верх і є декоративне оздоблення в області декольте.

малюнок на платье с юбкой колокол

Відтінок і забарвлення подібного сукні вибирають з урахуванням особистих переваг. Для літніх суконь найбільш популярні світлі або яскраві відтінки. У білій сукні зі спідницею дзвін дівчина буде виглядати свіжою і юною. Червоні наряди до вподоби сміливим і екстравагантним красуням, а в чорній сукні даного фасону дівчина буде виглядати загадково і строго.

коротке красное платье с юбкой колокол
молочне короткое платье с юбкой колокол
коротке черное платье с юбкой колокол

З чим носити?

До сукні зі спідницею дзвін можна надягати укорочені жакети і піджаки, а також приталені блейзери. З вечірньої моделлю подібного сукні добре виглядає болеро з довгими рукавами. При цьому, якщо забарвлення сукні строката, доповнення повинно бути однотонним.

Пальто к платью с юбкой колокол

Сумочку до поряд даного фасону підбирають з урахуванням призначення - якщо це ділове плаття, до нього підходить простора кежуал-сумка, а до ошатному сукні варто вибрати витончений клатч.

сумка к платью с юбкой колокол
клатч к короткому платью с юбкой колокол
Сукня с юбкой колокол и аксессуары к нему

Аксесуари

Зайвої кількості прикрас до сукні зі спідницею дзвіночок непотрібно. Наряд і так виглядає святковим і яскравим. Достатньо невеликого намиста або довгих бус, а також дрібних сережок.

прикраси и аксессуары к платью с юбкой колокол

З подібними сукнями можна носити шкіряний ремінь в колір вбрання. Якщо ж у пояса буде контрастний відтінок, це допоможе виділити талію.

ремінь к длинному платью с юбкой колокол
прикраси к платью с юбкой колокол для полных

Взуття

Підбираючи взуття до поряд такого фасону, також враховуйте призначення сукні:

  • Якщо це модель ділового стилю, з нею будуть добре поєднуватися туфлі з каблуками середньої висоти.
  • Якщо у вас вечірнє плаття зі спідницею дзвін, до нього можна надіти шпильку.
  • До наряду такого типу, в якому ви збираєтеся піти на побачення або прогулянку, допустимо надягати босоніжки або балетки.
  • До теплих моделям вдало підійдуть високі чоботи класичного стилю.
червоне платье с юбкой колокол в сочетание с туфлями лодочками
сіре платье с юбкой колокол для полных с сиреневыми замшевыми туфлями на каблуке
ботфорти к платью с юбкой колокол
Сукня с юбкой колокол в сочетание с лабутенами
Комментарии (0)
Додати коментар
Чорні толстовки
Чорні толстовки
Чорні толстовки
07.02.19 Мода
Футболка - універсальна річ, яка займає гідне місце в гардеробі кожної жінки. Вона відрізняється практичністю, представлена ​​багатьма фасонами і моделями, а також
Як вибрати гарне, але дешеве вечірню сукню?
Найпочесніше місце в жіночому гардеробі виділяється вечірнього вбрання. Його вибирають довго і наполегливо, ретельно продумують образ і підбирають все елементи за
Чи варто купувати плаття з поліестеру?
Особливості Поліестер - це сучасний матеріал, вироблений на основі волокон поліефіру. Одяг з поліестеру з'явилася ще в минулому столітті і спочатку вона вважалася
Плаття кольору марсала - глибина і насиченість
Особливості Колір носить назву вина. Глибина і насиченість, як у дорогого міцного і солодкого сицилійського вина Марсала.
Весільна сукня А-силуету - непишний, але елегантно
Зрозуміло, в уявленні багатьох дівчат ідеальне весільну сукню - це, перш за все, велика пишна спідниця.